Van hozzáférésed? | lépj be
Váltás az akadálymentes honlapra 2021. március 02. | Ma Lujza napja van.
Kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskola
HÍREKISKOLÁNKPÁLYÁZATAINKOKTATÁSSZABADIDŐGALÉRIAE-KRÉTAKAPCSOLAT
EREDMÉNYEINKMEGJELENÉSEKKIADVÁNYOK
1_Iskola23
Cím: 6400 Kiskunhalas, Nyírfa utca 23.     Telefon: +36-77/522-188     Email: Kérdése van? Írjon nekünk!
Keresés

Találatok a következő kifejezésre: foglalkozás

Cikkek

27
05
2020

a Kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskolában szervezett kis csoportos foglalkozások tekintetében-

A jelenlegi járványügyi helyzet kapcsán minden – az iskolában megjelenő - tanulóra az alábbi szabályok vonatkoznak:

A foglalkozásokon csak egészséges állapotban szabad megjelenni! Láz, köhögés, légúti panaszok, vagy hasmenés, hányás esetében TILOS!

Kérjük a megadott időpontra pontosan jelenjenek meg! Amennyiben betegség vagy egyéb ok miatt nem tudnak megjelenni, az alábbi telefonszámon jelezzék az iskolatitkárnak: 06-77/522-188 minden reggel 8 óráig.

A felső tagozatos tanulók – lehetőség szerint - egyedül érkezzenek. Alsó tagozatos tanulók kísérője kizárólag a tanulóval közös háztartásban élő törvényes képviselője/szülője lehet. 

Az intézménybe lépéskor a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítő a tanuló és kísérője részéről is kötelező. 

Az intézményben tartózkodók kötelesek a 1.5 méteres védőtávolságot betartani egymás között (kivételt, az egy háztartásban élők képeznek).

Kérjük, hogy ezeket a szabályokat mindenki tartsa be, a saját és társai egészségének védelme érdekében!


Együttműködésüket köszönjük!


Kiskunhalas, 2020. május 26.

  

                                                                                                        Laskovicsné Terzics Edit

                                                                                                                   igazgató

12
02
2020

2020. január 23-án volt iskolánk Iskolanyitogató programsorozatának második alkalma, melyen ismét sok óvodás gyermeket fogadtunk. A leendő iskolásaink játékos sportfoglalkozáson vehettek részt és megismerkedhettek a Sakkpalota programmal.

Galéria

06
01
2020

2019. december 14-én, szombaton az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Parlamentben látta vendégül iskolánk tanulóinak egy csoportját.  


A hagyományos gyermekkarácsonyra 800 gyermek érkezett Magyarországról és a határon túli magyarlakta településekről. A programok megkezdése előtt Kövér László, az Országgyűlés elnöke fogadta a gyerekeket.

Az érdekes, színes programok nyolc helyszínen zajlottak. A Parlament termeiben LEGO játszóház, táncház, gyermekkoncert, zeneszoba állt a gyermekek rendelkezésére. A folyosón lufihajtogatás, óriásbuborék fújás szórakoztatta a vendégeket, karácsonyi ajándékokat készítettek a kézműves foglalkozásokon, és mézeskalácsot díszítettek. A parlamenti főlépcső színpadán többek között Király Viktor, Fábián Éva, Varga Szabolcs énekesek, Kautzky Armand színművész léptek fel. Az előadás végén a fellépők a közönséggel együtt énekelték el a „Kiskarácsony, nagykarácsony” című dalt.

A program zárásaként - a moldvai csángó gyerekek produkciója közben – ajándékcsomagot kapott minden résztvevő.

Galéria

10
12
2019

A Kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskola 4. évfolyamos tanulói tanulmányi kiránduláson vettek részt.


Először a Csipkemúzeumba látogattak el, ahol megnéztek egy rövid bemutató filmet, melyből megismerhették a halasi csipke történetét. Rövid tárlatvezetés után a diákok végig kísérhették a csipkevarrás folyamatát. Ezután a számítógépes felületeken interaktív játékokban vehettek részt, mint pl. csipke puzzle, csipke kvíz, virtuális csipkevarrás. A gyerekek a kézműves asztalnál csipkemintákat színezhettek ki, kockakirakózhattak. Az érdekes és interaktív kiállítás megtekintése után a tanulók átsétáltak a Martonosi Pál Városi Könyvtárba, ahol könyvtári foglalkozáson vettek részt. Megismerkedtek a könyvtár tereivel, a könyvtárhasználat szabályaival, a polcokon található könyvek sokféleségével. Rendkívül hasznosan és izgalmasan telt el ez a délelőtt. Köszönjük a fogadtatást! Mindenkinek ajánljuk, hogy látogassanak el ebbe a két városi intézménybe!

Galéria

06
12
2019

Kedden is egy vidám hangulatú délelőttöt tölthettek el iskolánkban a nagycsoportos óvodások. 


Ezen a napon a Szilády Áron Utcai Óvoda, a Magyar Utcai Óvoda, a Csipke Óvoda, a Bajza Utcai Óvoda és a Gólyafészek Óvoda nagycsoportosai. Természetesen ők is kipróbálhatták intézményünk nagy sportcsarnokában a játékos sport feladatait, népi táncolhattak, kézműves foglalkozáson Télapót készíthettek, valamint digitális táblán interaktív játékokkal játszhattak.

A nagycsoportosokat meghívtuk az Iskolanyitogató programsorozatunk első alkalmára, mely december 11-én 17 órakor mézeskalácssütéssel kezdődik.

Galéria

02
12
2019

Hétfőn, jó hangulatú délelőttöt tölthettek el iskolánkban a Bóbita Óvoda, a Felsővárosi Óvoda és az Ady Endre Utcai Óvoda nagycsoportosai. 


Kipróbálhatták intézményünk nagy sportcsarnokában a játékos sport feladatait, népi táncolhattak, kézműves foglalkozáson Télapót készíthettek, valamint digitális táblán interaktív játékokkal játszhattak.

A nagycsoportosokat meghívtuk az Iskolanyitogató programsorozatunk első alkalmára, mely december 11-én 17 órakor mézeskalácssütéssel kezdődik.

Galéria

Hol vagyok? | Hírek