Van hozzáférésed? | lépj be
Váltás az akadálymentes honlapra 2021. április 16. | Ma Csongor napja van.
Kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskola
HÍREKISKOLÁNKPÁLYÁZATAINKOKTATÁSSZABADIDŐGALÉRIAE-KRÉTAKAPCSOLAT
EREDMÉNYEINKMEGJELENÉSEKKIADVÁNYOK
1_Iskola23
Cím: 6400 Kiskunhalas, Nyírfa utca 23.     Telefon: +36-77/522-188     Email: Kérdése van? Írjon nekünk!
Keresés

Találatok a következő kifejezésre: házirend

Cikkek

11
06
2019

Iskolánk 22 negyedik évfolyamos tanulója május 22-24-ig ERDEI ISKOLÁBAN töltötte ezt a néhány napot.


Szállásunk Kunfehértón a Sporttáborban volt. Szülők segítségével utaztunk a táborba. A szállás elfoglalása után közösen kidolgoztuk a táborunk HÁZIRENDJÉT, csapatokba szerveződtünk, és hozzá is kezdtünk az első program megvalósításához: az üdülőfalu megismeréséhez. A Tájházban tett látogatás alkalmával megismerhettük Kunfehértó múltját is: az itt élő emberek mindennapi életét, szokásait, munkaeszközeit, hagyományait. Az első nap programját este jó hangulatú PIZSAMAPARTIVAL zártuk. 

A második nap programja a reggeli torna és a finom reggeli elfogyasztása után az év madarának, emlősének, fájának és rovarának felkutatása volt. Csapataink internetes kutatómunkával, tudástérkép és rövid beszámoló készítésével ismertették meg egymással egy-egy témáról szerzett ismereteiket. Délután látogatást tehettünk a helyi Sporthorgász Centrumba, ahol a gyerekek szakszerű segítség mellett lehetőséget kaptak horgásztudományuk kipróbálására. Bár az időjárás nem volt hozzánk kegyes, a fiúk egymás után fogták ki a törpeharcsákat, kárászokat. Kicsit fázósan, de annál nagyobb lelkesedéssel tértünk vissza szálláshelyünkre. Az esti programunk KI MIT TUD volt, ahol mindenki megmutathatta a benne szunnyadó, eddig nem ismert tehetségét is.

Harmadik napunk a produktumok bemutatásáról, a program zárásáról szól. Andi által összeállított Természettudományos TOTÓ kitöltése is egyfajta összegzést adott az itt szerzett ismeretekről. Értékeltük a csapatok munkáit és az egyéni munkákat is.

A kötött programok mellett szabadidős programok is voltak. Foci, tollaslabda, UNO, ugráló játék, célba dobás, sok-sok nevetés tették színesebbé az itt töltött időt. Nagyon finom ételeket ettünk, amiért köszönetet mondunk Horti Norbert vállalkozónak. A hazautazásban szintén a szülők segítettek bennünket, amiért szintén nagy köszönet jár. A tanulás mellett lehetőség nyílt egymás jobb megismerésére és a közösségépítésre is.

Csordás Krisztina, Kuklis Andrea, Taskovicsné László Erika táborvezetők 


Galéria

06
12
2017

A Kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskola házirendje:


A Kertvárosi Általános Iskola érvényben lévő házirendje:

Hol vagyok? | Hírek