Van hozzáférésed? | lépj be
Váltás az akadálymentes honlapra 2021. április 16. | Ma Csongor napja van.
Kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskola
HÍREKISKOLÁNKPÁLYÁZATAINKOKTATÁSSZABADIDŐGALÉRIAE-KRÉTAKAPCSOLAT
EREDMÉNYEINKMEGJELENÉSEKKIADVÁNYOK
1_Iskola23
Cím: 6400 Kiskunhalas, Nyírfa utca 23.     Telefon: +36-77/522-188     Email: Kérdése van? Írjon nekünk!
Keresés

Találatok a következő kifejezésre: kertváros

Cikkek

31
03
2021

T Á J É K O Z T A T Ó 


TISZTELT SZÜLŐ/ TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ!

Tájékoztatom, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség van beíratni a tanköteles korba lépő gyermekét, melyet az alábbi módokon tehet meg:


1.  ONLINE beiratkozás  KRÉTA  rendszeren keresztül

Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezésének elektronikus, online formájára 2021. április 10-től nyílik meg az informatikai lehetőség az Ön részére a KRÉTA rendszer felületén keresztül: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap. 

Az e-Ügyintézés „Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)” felület 2021. április 16-án éjfélig van nyitva.

Amennyiben módosítani kíván a már elektronikusan beküldött adatokon, akkor ezt úgy teheti meg, hogy jelzi (telefonon, e-mailben, az intézmény által meghatározott módon) az adott intézmény részére a visszavonási vagy adatmódosítási szándékát. Az adatok módosítását az intézmény a KRÉTA felületén a kérés alapján elvégzi. Amennyiben a szülő visszavonja gyermeke jelentkezését, ennek következményeként a BÁI felületen az  iskola a benyújtott jelentkezésre a szülő kérése alapján elutasító határozatot hoz, és az intézmény saját rendszerében a gyermek adatait a „Beiratkozás visszavonva” státuszba állítja. Ezen műveletek elvégzését követően Ön ismét be tudja nyújtani gyermeke jelentkezését  egy másik iskolába.


2.  Beiratkozás  JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével

Töltse le a JELENTEKEZÉSI LAP-ot!

A kitöltött, aláírt jelentkezési lapot küldje vissza az iskola e-mail címére 

(halasikertvarosi@gmail.com), vagy április 16-án 16 óráig adja le az iskola portáján. 

Amennyiben Ön nem a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti körzetes iskolába íratná be a gyermekét, akkor is meg kell adnia a kötelező felvételt biztosító általános iskola nevét és címét is a jelentkezése során.

Az online beiratkozás esetén a beiratkozáshoz szükséges eredeti dokumentumok bemutatására a 2021/2022. tanév első napjáig (2021. szeptember 1.) kerülhet sor. 


3. Beiratkozás SZEMÉLYES RÉSZVÉTELLEL

A beiratkozás adatainak felvétele a beiratkozást lefolytató iskola által szabályozott módon, személyesen is megtörténhet 2021. április 15-én és 16-án, a járványügyi veszélyhelyzet miatt megkövetelt egészségügyi szabályok szigorú betartása mellett. 

Ez a következőképpen alakul iskolánkban:

Kérjük, hogy a 77/522-188 –as telefonszámon kérjen időpontot a fent megjelölt napok valamelyikére,  8 -16 óra közötti időpontra. A megbeszélt időpontban személyesen van lehetőség a beiratkozás intézésére.

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

- a gyermek születési anyakönyvi kivonata, vagy személyi igazolványa, vagy útlevele

- a gyermek lakcímkártyája

- a gyermek TAJ kártyája

- ha van: Pedagógiai Szakszolgálat által végzett szakértői vélemény az iskolaérettség megállapításáról,  Bajai Szakértői Bizottság szakvéleménye SNI, BTMN státusz megállapításáról


Akár körzetes, akár nem körzetes iskolába kívánja beíratni gyermekét, mindenképpen jelentkeznie kell az általános iskolánál, amely jelentkezés a fent jelzett online módon vagy személyesen történhet meg.


A fentiek után, akár online, akár személyesen történt a jelentkezése az iskolába, a körzettel nem rendelkező általános iskolai osztályok tekintetében, továbbá a körzettel rendelkező iskolákba jelentkező, nem körzetes gyermekek esetében egyaránt legkésőbb 2021. április 23-ig döntenek a gyermekek felvételéről és ezután küldik el a tájékoztatásukat Önnek. 

A felvételi kérelem elutasítása esetén a szülő felülbírálati kérelmet nyújthat be az iskola igazgatójához az intézmény fenntartójának címezve.

A beiratkozási eljárás során vagy annak lezárása után legkésőbb két héten belül Önnek nyilatkoznia kell arról, hogy gyermeke számára hit- és erkölcstan vagy etika órát választja. A hit- és erkölcstan tantárgy választása esetén meg kell jelölnie, hogy melyik egyház hit- és erkölcstan oktatásának megszervezését kéri majd gyermeke számára. Az iskola a hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatos, az egyházaktól kapott információkat feltünteti a honlapján.

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok, adatok megadása kapcsán Ön segítséget kérhet a gyermeke óvodájától – óvoda OM azonosítja, gyermekük oktatási azonosítója tekintetében. 

Természetesen iskolánk fenntartója, a Kiskőrösi Tankerületi Központ is rendelkezésre áll a körzetes iskolákkal kapcsolatos információk, az online vagy a személyes beiratkozás rendjével kapcsolatos kérdések esetén.

A beiratkozással kapcsolatban további tájékoztatást, segítséget kérhetnek a 77/522-188-as telefonon munkanapokon 8-14 óra közötti időben.


Szeretettel várjuk gyermekét a Kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskolába!

03
02
2021

Szeretettel ajánljuk színes kínálatunkat a Kertvárosi Általános Iskola leendő első osztályosainak a 2021/22-es tanévre.

Youtube link

31
08
2020

KISKUNHALASI KERTVÁROSI ÁLTALÁNOS ISKOLA

TÁJÉKOZTATÓ

A holnapi tanévnyitó ünnepségen – a járványügyi helyzetre való tekintettel - csak az első és a negyedik osztályos gyermekek vesznek részt. Ezért a többi tanulónak holnap NEM kell ünneplőben jönni.

Reggel nem a szélfogóban várakozunk, hanem az iskola előtt, kerülve a csoportosulást.

Belépés: fél nyolckor egyesével, a kézfertőtlenítőt mindenkinek használni kell.

A lázmérést két ügyeletes pedagógus végzi, egyiküknél az alsósok, másikuknál a felsősök sorakozzanak.

Kérjük a szülőket, hogy az adatlapon – melyet tanulóink holnap visznek haza – nagyon pontosan adják meg adataikat, különös tekintettel: telefonszám, munkahelyi telefonszám, e-mail cím. Az adatlapokat csütörtökig kérjük visszaküldeni az osztályfőnököknek.


Terembeosztás a mellékelt dokumentumban.


20
07
2020

Napközi Erzsébet tábor a Kertvárosiban III.
2020.július13-július 17.

Galéria

15
07
2020

NAPKÖZI ERZSÉBET TÁBOR a KISKUNHALASI KERTVÁROSI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN II.
turnus: 2020. 07.06.- 07.10.

Galéria

09
07
2020

NAPKÖZI ERZSÉBET TÁBOR a KISKUNHALASI KERTVÁROSI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN I.       
            turnus: 2020. 06. 29 – 07. 03-ig.


Galéria

Galériák

Hol vagyok? | Hírek